Pembela Kebenaran

PERHATIAN: Kepada pelawat blog yang membuat komen @ membuat shotbox di chat, minta tolong berhati-hati dengan komen. Walaupun kita tak sesuka kepada seseorang jangan sampai kita melampaui batas dengan rekaan cerita kerana setiap inci tulisan kita akan dihitung oleh Allah s.w.t. dan kita akan dipertanggungjawabkan dengan apa yang kita tulis.

MAKLUMAN: Jika hangpa nak ambil mana-mana artikel, ambil ajelah. Di internet kira 'public'. Hangpa nak bagi kreadit atau tidak terpulanglah hangpa boleh buat keputusan sendiri. Saya tak kisah....
| Home |    
BatuApi @ FireStone,
Shadow of Death
batuapi.firestone@gmail.com
http://batuapi-firestone.blogspot.com

BatuApi @ FireStone FB

Sabtu, 26 Disember 2009

Tulang Besi Mengaku Dia Berdendam Dengan Dato’ Hassan Ali

Tulang Besi atau nama sebenarnya Abdul Rahman Talib mula melarikan diri apabila kejahatannya di bongkar. Tipu muslihatnya terdedah. Dia tidak menjawab kerana memang dia bersalah dan menipu!!!!

Orang menipu tidak boleh berhujah! Orang yang berbohong tidak dapat membuktikan kata-katanya. Dia cuba mengalih isu penipuannya dengan menulis perkara-perkara lain. Perangainya saling tak tumpah macam UMNO yang melarikan diri untuk menutup sesuatu isu dengan isu yang lain.


Tulang Besi telah bersumpah, dia bersumpah dengan sumpah Saiful. Anda boleh baca artikel Tulang besi dan menilainya secara ilmiah.

http://www.malaysiawaves.com/2009/12/percubaan-memfitnah-tulang-besi-lagi.html

Sumpah pun pun ada nombor. Nombor pun tak tersusun. 1,2,3 dan 5 tak ada. Ini sumpah gila.
Takkan ini pun tak boleh kita fikir. Kelakar!! KAH KAH KAH KAH!!!

No 6, 7, 8, 9 dan 10 bukan tulisan saya pula.
Punya nak kelentong. Tulang Besi cuba menipu pembaca dengan membawa masuk komen sekali dalam tulisan artikel dia supaya nampak saya ini jahat sangat.

Engkau ingat orang bodoh boleh ditipu? Itu tulisan pembaca yang komen vsonic dan mircoscan. Bertaubatlah Tulang Besi Kembalilah kepada Islam. Sia-sia arwah bapa awak bagi usrah. Rupanya awak masih berdendam dan menipu!!!!

Saya menulis mengatakan dia pegawai peribadi Hassan Ali.
Saya kata dia peluk Dato’ Hassan Ali beberapa kali
Saya kata dia meminta jawatan CEO
Saya Kata Dato’ Hassan Ali tak bagi.
Saya kata dia berdendam dengan Hassan Ali kerana tak bagi jawatan ini.

semua yang saya kata ada pada rujukan ini

http://www.tranungkite.net/v10/modules.php?name=News&file=article&sid=894

Semua kenyataan ini tidak pun dinafikan oleh Tulang Besi. Tidak tercatat pun dalam sumpah penafiannya. Ini bermakna Tulang besi mengaku bahawa dia memang berdendam dengan Dato’ Hassan Ali.

Orang yang berdendam cuba memburuk-burukkan Dato’ Hassan Ali. Takkan kerana tak padat CEO sampai begitu sekali dendam awak!! Bertaubatlah Islam melarang umatnya berdendam.

1 ulasan:

  1. kahkahkah kurang2 aku dah bersumpah. Kao bila lagi?

    Kalau akhir minggu ni kau masih belum bersumpah,sah kau telah melempar fitnah pada aku.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Video Malaysiakini.com

Komentar Blog